SESSIÓ PETITS FOLLETS

Una sessió especial, per disfrutar en família de l’experiència i endur-se’n uns records que el temps no podrà esborrar.

La sessió Petits follets es una sessió de fotografía en exteriors, pensada per a tota la família però sobretot per als més petits. Són fotografies en entorns molt ben seleccionats; Què es el que valorem a l’hora de buscar les ubicacions per aquestes sessions de fotos?

El valor estètic que hi veiem com a fotògrafs, els arbres, l’aigua, com hi incideix la llum, els colors…

Com és la família que es farà la sessió de fotos, quin caràcter tenen els nens…volem captar unes precioses imatges però també una mica de l’ànima de tots els que sortireu a les fotos.

Les questions més pràctiques; si necessitem un lloc on podem deixar el cotxe a tocar,quin atrezzo s’ha de dur, si permetrem que els nens juguin amb aigua…Totes aquestes coses es parlaran abans de la sessió de fotos.

Podem fer les sessions a casa dels clients en cas que visquin en un entorn rural; en aquests casos possiblement us visitarem abans per veure com es el lloc.

Fotografiar els infants significa, per mi, adaptar-me al seu ritme, que pot passar de ser molt lent a ser molt ràpid en un moment. Per això, disposo tot el temps que calgui per fer aquest tipus de sessió, perquè ells agafin confiança  i poder-los captar tal com son. Hi haurà nens que ràpidament estaran disposats a jugar a fer fotos, i altres que demanaran més temps. Entremig podrem jugar a conèixer una mica més la natura que ens envolta.

Nosaltres fem fotos,ells fan altres coses!

Ells no vénen a fer fotos! Vénen a fer  un ram de flors, regar plantes, fer bombolles, escoltar el mar en una cargolina, recollir fulles seques…Molts recursos que ajudaran a crear un ambient interessant per ells i unes imatges espontànes per a nosaltres. Si hi ha mascotes a la família encara millor!

La opció de fer la sessió encara que plogui(una mica, està clar) es molt valorable. Imatges en què plou o acaba de ploure són originals, molt estètiques i per als petits sol resultar molt divertit.

Com veieu, es tracat d’un tipus de sessió en que es treballa sense presses, animant els nens a fer jocs que convinguin a la sessió fotogràfica, i que tenen com a resultat un reportatge molt complet, diferent i que també us evocarà el record d’una estona divertida en família.

 • CARACTERÍSTIQUES DE LA SESSIÓ

 • 245€

  La sessió inclou:
 • La durada de la sessió serà d'entre una i tres hores, depenent de la disposició de la mainada. Es farà servir tot el temps necessari.
 • De 30 a 35 fotografíes escollides i retocades entregades en alta resolució.
 • Ens podeu confiar les localitzacions o proposar-ne una, en aquest cas la comprovarem per assegurar que es adecuada.
 • Podeu portar canvis de roba per fer durant la sessió. Nosaltres portarem varis atrezzos que siguin adequats a l'estil o ocasió que voleu celebrar.
 • Fins a tres germans es mantindrà el preu de la sessió. La sessió inclou també algunes fotos amb els pares.
 • Les mascotes seran benvingudes a la sessió.
 • Reservar

Deja una respuesta