POMPILIUS IMATGES IMAGINADES es una nova proposta en la que oferim sessions de fotografia infantil i de familia.

Fem les sessions en exterior en ple entorn natural en la comarca de la Garrotxa i rodalies; Amb unes localitzacions i estética molt cuidades, buscant les millors llums, volem  donar-li  un valor artístic a la foto de record dels més petits.

Ens agrada treballar la fotografia infantil en exteriors per molts motius;

Els escenaris mai es repeteixen, són sempre únics per cada sessió. Encara que tornem a una mateix lloc, amb qualsevol canvi en l’època de l’any, el temps que fa durant aquell dia, o una variació del punt de vista trobarem nous colors, noves atmòsferes, noves sensacions per les vostres imatges.

Als nens els encanten les sessions a fora, sobretot a l’estiu! Per ells es com un joc, i si a més els permetem posar-se de peus a les basses, jugar amb bombolles de sabó, xipollejar amb l’aigua de les fonts…encara més!

Nosaltres som allà, darrere de l’objectiu provocant les situacions que sabem que ens donaran unes bones fotos, i a punt per a qualsevol sorpresa que ens puguin donar, perquè ells sempre ens guanyaran en imaginació.

Realment la fotografia infantil en exteriors es la nostra preferida 🙂

Al nostre estudi hi fem un altre tipus de fotografía infantil  ; les sessions amb nounats i bebés, i el retrat amb llum artificial. Creem escenaris per cada ocasió.A l’estudi l’espai i la llum són els que nosaltres volem i podem explorar moltes opcions.

El nostre estudi no és obert al públic en general, treballem sempre amb cita prèvia amb cada sessió i sovint som fora amb les sessions en exteriors. Les sessions es reserven per telèfon o per a web i ens agrada tenir una petita trobada abans de cada sessio de fotos per conèixer com és cada famíla i poder plasmar en les imatges el caràcter de cadascú.

contacte

Deja una respuesta