Tu pots ser el millor fotògraf dels teus fills; perquè? perquè tu sempre ets amb ells i els coneixes més bé que ningú.

Creus que no ho pots fer? Potser només et falta una mica de pràctica i tècnica per donar-li la volta.

Intentarem ajudar-te amb aquests «5 tips per millorar les fotos dels teus fills«

POSA’T AL SEU NIVELL

Posa’t al seu nivell. Agenolla’t, estira’t. Que els seus ulls i la càmera estiguin a la mateixa línia. Has d’entrar al seu món i una bona manera de fer-ho es baixant a la seva alçada.

CONFIGURA LA CÀMERA CORRECTAMENT

Els nens no paren mai i si configures la càmera correctament hi tindràs molt de guanyat. Per evitar que l’acció et surti moguda, configura el mode prioritat a la velocitat i evita baixar-la per sota de 1/200. També pots configurar el disparo en mode ràfaga, de manera que mentres mantiguis el dit apretant el botó de disparo la càmera vagui fent fotos; i segurament tens una opció d’enfoc continu de seguiment o 3D, que farà que la càmera segueixi enfocant-los encara que es moguin per diferents punts de l’enquadrament.

DEIXA’L SER FOTÒGRAF

Tens una càmera vella? Anima’ls a ser fotografs també! Així estaran més predisposats a que tu també els facis fotos.

BUSCA UN LLOC A L’OMBRA

Poseu-vos a l’ombra, mai a ple sol. El contrast de la llum del sol no es bo per les vostres fotos familiars. En canvi una zona d’ombra us donarà una llum suau molt adequada per al retrat infantil.

BUSCA ALGUNA COSA D’ATREZZO

Pensa en alguna cosa que pugui agradar als petits i que a més et serveixi per millorar la foto; uns globus, algun peluix o joguina…I bé, si teniu un company pelut a casa sempre serà el millor aliat!

Inspira't! Visita la galeria d'imatges:
galería

Deja una respuesta